Апокрифна реалност

Има много начина да започна тази публикация…

От петък държа в ръцете си една страхотно симпатична, като формат и оформление книга, с не по-малко вълнуващо съдържание…

„Апокрифна реалност“ – Чергар

Авторът на настоящето произведение се казва Чергар Чергаров – име без име, защото не е истинското на автора. Но нима един чергар по душа има нужда от постоянен и настоящ адрес и три имена по паспорт? Нима за да го разберем трябва да знаем такива неща?

Чергар е блогър! Издаден е блогър на книга! Но не се заблуждавайте, че това е поредният графомански напън. Издателство Библиоскоп стартира поредица „БГ Блогър“, с която, надявам се, ще можем да притежаваме най-доброто от най-качественото в българската блогосфера. Издаването на блогъри, поне според мен има своето място под слънцето и на библиотечния ни рафт. Интернет погребва много съкровища с постоянния прилив на нова информация. Какво по-хубаво от това да притежаваме подборка от най-доброто.

Понякога живеем в толкова изкривена до гротескност действителност, че е трудно да разграничим нормалното от ненормалното. Понякога действителността дотолкова се различава от това, което имаме за приемливо, че намираме за изключително трудно да го пречупим през призмата на ценностната си система. А понякога реално и нереално се преплитат дотолкова, че министърпредседател дава тълкувания на нереалности, които очевидно са приети за възможности, а ние се питаме не сме ли герои в латиноамериканска новела.

Ако сте сред редовните читатели на Бъзикилийкс, със сигурност ще ви харесат и събраните в книгата „Апокрифна реалност“ текстове. Ако не сте, то тя може да ви послужи като начална крачка в света на „истината такава, каквато можеше да бъде!

И бъдете предупредени:

Прочитането на тази книга може да предизвика емоции и размишления!

Книгата се разпространява в книжарниците на Хеликон, в самостоятелните книжарници Български Книжици (на Кристал) , Петър Берон (срещу 133 СОУ), Нисим (до Попа), а надявам се, и на други места 🙂

Advertisements

One response to “Апокрифна реалност

  1. Аз също я имаааам! В нея са намерили място доста забавни текстове…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s