Дядо Мраз е жив! – Потвърждение!

Както ви казах преди няколко дни, добрият старец е жив и това беше потвърдено на двадесет и шестого декемврия. На новината попаднах във вестник Класа и след като се поразрових открих следното:
Руска верига за техника направила реклама, даже и втора, в които се твърди, че дядо Мраз не съществува. Това довело до острата реакция на хиляди родители, които се видяли в чудо какво да обяснят на децата си по този въпрос.
Цялата история стигнала до Федералната антимонополна служба и нейния експертен съвет по реклама, които разгледали случая и взели решение да препоръчат спирането на скандалната реклама, тъй като тя изкарва родителите лъжци в очите на децата им. Това води до формирането на едно изцяло негативно отношение на децата към техните майки и бащи, което попада под ударите на руския закон за реклама, забраняващ дискредитацията на родителите.
Съвета се изправил и пред огромния въпрос какво все пак да се обясни на децата, които получават подаръците си в Новогодишната нощ и следва ли да бъде ограбено тяхното детство. В крайна сметка рекламата се спряна и по един или друг начин дядо Мраз е бил защитен от цяла една държава в лицето на нейна служба. Накратко:
Спете спокойно деца! Утре вечер дядо Мраз ще дойде и подаръци ще има за всички от сърце, така че за Новата година тропнете вий хорце! 😉

1 responses to “Дядо Мраз е жив! – Потвърждение!

  1. Pingback: Знаете ли тази песен? « Патиланско царство

Вашият коментар