Почна се!

Днес беше важен ден, и то поради цели две причини!!!
Пак започнах училище. Е не училище, само курс по френски, но заради възрастта на някои от учащите и така може да го наречем. През ваканцията в главата ми и по-точно в раздел „Познания по френски“ почти нищо не е останало, но какво да правя, ще се боря наново.
Освен това започна и Шампионската лига!!! Ето това си е нещо:) Голям кеф и пак съм уцелила с разпределението на часовете по френски – срядата е по-добрия ден за футбол, за това и трябва да е освободен от уроци.

Само едно нещо се питам за поредна година: няма ли да вземат да пратят аУекси Сокачев на Логопед?! Не стига, че прави „безкрайно интересни“ коментари, ами трябва да слушам за БарсеУона и РеаУ, Уацио и Миуан, как РауУ подава на Марсеу (това тази вечер се сУчи няколко пъти даже), а РонаУдо вече съвсем го няма. Даже предлагам да се създаде фондация за набиране на средства за логопед за горкия АУекси. Желаещи?

Един друг пост, колко сполучливо озаглавен в случая – Дразнители и едно от мненията под него, ме накара да потърся и намеря поздрав за франкофоните, запалянковците и всички, които се кефят на филмчетата от поредицата Зоо купа:

4 responses to “Почна се!

 1. Много яко филмче 🙂

  И аз го търсех, но не можах да го намеря. 🙂

  Спортните коментатори, изглежда, с конкурс ги избират и гледат да имат говорен дефект специално 😉

 2. :mrgreen:

  поради горните причини, когато гледам футбол, просто слушам избирателно, т.е. само публиката, а коментатора пробягва от едното ухо през другото, дори без да го усетя 😀 а в редките случаи, когато прихвана нещо от говора му, обикновено се заливам от смях или оставам изумена от поредното умозаключение… а това с говория дефект е наааай малкия проблем :mrgreen:
  ако пък все пак чувам коментара, имам чувстото, че съм на лекция по История или чета жълтата преса, но не и че гледам футболен мач :mrgreen:

 3. Pingback: Футболни “радости” « Патиланско царство

 4. I want to find topics similar to this article.
  I search on google. and found here.
  Thank you

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s